КОМЕЛЕКТ бродиращи машини и технологии
Декориране> Бродерия и лазерно рязане
Комбинация на бродерия и лазерно рязане и гравиране
Embroidery-laser cut-engraving Лазерно изрязани детайли, апликации и бродерия Бродерия, лазерно рязане и гравиране Embroidery-laser cut-engraving Embroidery-laser cut-engraving Комбинацията от машинна бродерия (стандартна, кординг, койлинг, суинг ) пайети и лазерно рязани или гравирани орнаменти внася артистични и модерни акценти в декорирането
Апликациите изработени с лазерно изрязани детайли имат чисти, добре обработени ръбове, без подаващи се нишки от плата. Ние имаме всички необходими ресурси - бродиращи машини за традиционна и специализирана бродерия, машини за лазерно рязане и гравиране, машини за топло лепене на декоративни камъни, специалисти с опит които работят на тях, софтуер за проектиране на дизайни и дизайнери които ще прецизират до последния детайл вашето изделие. Можем да изпълним всякакви задания по декориране на облекла, независимо от сложността на модела и разнообразието на влаганите материали. Следим съвремените модни тенденции, както и всички технологични новости в бранша, можем да ви консултираме и да подберем заедно най-подходящото украсяване на вашите модели, за да са те уникални, да привличат погледите, да са търсени и предпочитани от клиентите ви.
Като производител на машини за бродиране и декориране имаме и можем да осигурим голям капацитет, за да изпълним всяка поръчка в кратки срокове.
Работим с качествени материали на водещи в световен мащаб фирми: конци за бродерия - Madejra ,Sulky, Coats...; декоративни камъни - Swarovski, DMC,Korean crystaline DMC...; пайети - Duzey, водещи китайски и индийски производители. Но сме отворени за предложения от клиентите си, работим и с материали на клиента. За декориране с ленти, гайтани, панделки и други чрез кординг технология имаме техника и обучен персонал за декориране с лазерно нарязани ленти с ширина и форма по желание на клиента.

Специалният подход към всеки клиент, към всеки модел и високият професионализъм в нашата работата, правят Комелект предпочитан партньор и лидер в декорирането на текстил в България.

Производство на бродерия  Качество без компромиси

Професионална организация на работния процес не допуска компромиси с качеството.

Производство на бродерия  Голям капацитет, кратки срокове

Поддържаме капацитет, подходящ за средно и едро серийно производство, гарантиращ изпълнение на поръчките в договорения срок.

Производство на бродерия  Творчески подход

Нашите специалисти от дизайнерският отдел, подхождат към всеки модел на клиента творчески. За максимален ефект правим множество варианти и мострираме всеки от тях.

Производство на бродерия  Собствен транспорт

 

Производство на бродерия  Ниски цени

 

Бродерия на ишлеме