КОМЕЛЕКТ бродиращи машини и технологии
Декориране> Лазерно рязане
Декориране на текстил и кожа с ЛАЗЕРНО РЯЗАНЕ
         Лазерно рязане и гравиране на текстил, кожа, полиестер Лазерно рязане и гравиране на облекла , обувки и аксесоари Лазерно изрязване и декориране на текстил, естествена и изкуствена кожа Лазерното рязане е индустриална технология, която използва лазерна техника и компютри за изрязване и гравиране на орнаменти върху различни материали (текстил, кожа, лак ) с изключителна прецизност.
Модните дизайнери използват тази технология за създаване на нови и уникални дизайни на облекла, обувки и бижута.
Лазеното рязане и гравиране става все по актуално, модерно и определено има бъдеще в модната индустрия, поради несъмнено големите предимства:
 • Сложност на формите - лазерите могат да изрежат мотиви с много детайли и голяма сложност на формите. Може да ни изпратите векторен файл на вашия дизайн или рисунка по която ние да изработим такъв.
 • Добре обработени ръбове, без разнищване - ако сте рязали с ножици или ножове, знаете, че повечето текстилни материи се разнищват по сряза. При рязането с лазер, ръбовете се запечатват от прегорен (стопен) материал, което практически елиминира разнищването.
 • Прецизност на рязането, до микрон - Рязането на текстил с ножици или ножове е истинско предизвикателство, особено ако дизайна е с висока сложност и има много за рязане. С лазерно рязане се постига изключително чисто и точно изрязване (даже и на кожа ) непостижимо по никакъв друг начин.
 • Размер на рязаните детайли - Работното поле е голямо, то позволява рязане на големи форми върху материал на рула.
 • Повторяемост - Тези които са рязали текстил по конвенционалните методи, знаят,че е много трудно, почти невъзможно да се постигне еднаквост на изрязаните фигури. Лазерите винаги режат точно и изрязаната фигура ще бъде една и съща, независимо от вида на материала и дали са 10 или 10000 броя.
 • Бързо, лесно и на ниска цена -

  Специалният подход към всеки клиент и високият професионализъм в нашата работата, правят Комелект предпочитан партньор и лидер в декорирането на текстил в България.

 • Laser cut top Бродерия на ишлеме

  Embroidery & laser cut  Качество без компромиси

  Професионална организация на работния процес не допуска компромиси с качеството.

  Embroidery & laser cut  Голям капацитет, кратки срокове

  Поддържаме капацитет, подходящ за средно и едро серийно производство, гарантиращ изпълнение на поръчките в договорения срок.

  Embroidery & laser cut  Творчески подход

  Нашите специалисти от дизайнерският отдел, подхождат към всеки модел на клиента творчески. За максимален ефект правим множество варианти и мострираме всеки от тях.

  Embroidery & laser cut  Собствен транспорт

   

  Embroidery & laser cut  Ниски цени