КОМЕЛЕКТ бродиращи машини и технологии
Декориране> Кроене с лазер
Прецизно кроене с лазер на сложни детайли
         Лазерно кроене и разкрояване на облекла и обувки Лазерно кроене, широкоформатен лазер за разкрой Лазерно кроене на сложни детайли е много подходящо за малки бутикови серии. Широкоформатния лазер, с който е оборудван нашият цех позволява кроене на големи по размер детайли. Компютърното му управление осигурява изключителна прецизност и повторяемост на изрязаните детайли. Ако към всичко това прибавим и нашите специалисти - добре обучени, познаващи техниката до детайл, с повече от 20 години опит в декорирането на облекла - може да сте сигурни, че вашите изделия са в сигурни ръце, че поръчката ви ще е изпълнена качествено и в срок. Технологията е приложима на повечето от материите използвани днес в модната индустрия - изкуствена и естествена кожа, памучни и синтетични платове, филц, деним, лак, дантела и др. При нас имате възможност да поръчате единични бройки за мостриране, но също и големи количества. Може да направите заявка като изпратите файл за рязане или рисунка по E-mail, може да изпратите кройка или мостра чрез куриер, или просто се обадете по телефона, колегите от отдел маркетинг са изключително компетентни и отговорни ( вижте адресите на Contacts ).

Специалният подход към всеки клиент и високият професионализъм в нашата работата, правят Комелект предпочитан партньор и лидер в декорирането на текстил в България.

Кроене с лазер

Embroidery & laser cut  Качество без компромиси

Професионална организация на работния процес не допуска компромиси с качеството.

Embroidery & laser cut  Голям капацитет, кратки срокове

Поддържаме капацитет, подходящ за средно и едро серийно производство, гарантиращ изпълнение на поръчките в договорения срок.

Embroidery & laser cut  Творчески подход

Нашите специалисти от дизайнерският отдел, подхождат към всеки модел на клиента творчески. За максимален ефект правим множество варианти и мострираме всеки от тях.

Embroidery & laser cut  Собствен транспорт

 

Embroidery & laser cut  Ниски цени